Moderjordkraft

 The Rite of the womb initiering distans/på plats 

The rite of the womb kommer erbjuds runt nymånetid då det är bästa tiden att göra den. Det är en ceremoni och healinginitiering av livmodern som du får  där vi går in i det heliga området för att undanröja blockeringar och koppla oss till kraften på det sätt som kvinnorna i djungeln i Peru har gjort för att kliva bortom rädsla och smärta. Den görs med fördel vid nymåne, eller mer korrekt några dagar efter nymånen då månskäran börjar synas igen. Du kan vara med på plats eller distans via meet och kommer få tillgång till en sida att ta del av. 

I vår livmoder finns dels generationers smärta lagrad samt våra trauman från det här livet och tidigare liv lagrat. Det finns också ett kollektivt trauma som visar sig tydligt nu där det patriarkala systemets sätt att hantera det feminina och moder jord har gjort att det feminina får bära tyngden av ett samhälle som utarmar moder jord och tar hennes kraft. I den tid vi befinner oss i ses också hur kvinnor blir bärare att icke fungerande organisationer och tappar idet sitt naturliga flöde till moder jord och kreativiteten, att föda nytt. 

Kunskapen om denna rit togs ursprungligen med från Amazonas via Marcela Lobos som är gift med Alberto Villoldo. 

Det finns en grupp där man sen kan vara med och även registrera sig för att ge riten vidare. I den värld vi lever i nu kan vi ta betalt för våra tjänster då vi har omkostnader för lokaler och den tid vi lägger ner på vårt arbete som ger riterna. 

Riten ges som en  initiering. Jag börjar med en healingsession med skallran och  en despacho för att hylla moderjord och de kvinnor som gått före oss. 

Här kan du läsa mer om kvinnor i världen som är wombkeeper The rite of the womb 

Jag kommer skicka / ge dig en sten som är initierad som du kan ha på altaret. 

1 1/2 timme 1500 kr