Vigyana

 Womans Cave 1 år med start 2022

Under det här året kommer fokus vara dig själv, din egen personliga utveckling, att hitta din egen feminina kraft och med  månen och ett årshjul som stöttar dig och moder jord. Många har tappat bort sitt förhållande till sig själv, sin egen kropp och kontakten med moderjord med växternas helande kraft och vår egen livsrytm. 

Vi träffas fyra helger under ett år och skapar en Womans Cave där det finns rum för hela det feminina uttrycket och livsstilen. Med trumman, elden, och näringen från moder jord kommer vi ner i ett skönt tillstånd av att vara ett med henne, vilket är det naturliga tillståndet. Vi får då lättare att hålla den energin i vår vardag sen och kan låta det feminina uttrycket få en större del av livet. 

Varje helg har ett tema och vi möter Gudinnornas olika arketyper och får tillgång till shaktiyoga, meditationer och healingtekniker för att få en djup närvaro och ett helande av dig själv. Vi har de schamanska teknikerna med oss och  ceremonier och ritualer och en gudinnan med i varje kurshelg som vi närmar oss utifrån myten som den påverkar oss idag för vårt helande. 

Helg 1 29/4-1/5 2022    Tema Gudinnan Freja, kraftdjur och sejden, skapa runor

Helg 12-14/8 2022 Tema Gudinnan Inanna , underjorden och trumman, skapa altare 

Helg 3 28-30/10 2022 Tema Isis, Hathor och Sekhmet för den nedre triangeln, månens faser och tempelmeditationer 

Helg 4 27-29/1 2023   Tema Lakshmi  Egenvärde, överflöd och ta plats i världen 

 

 

Kostnad 3500 kr/helg Du kan även välja att varje med enstaka helger om plats finns MAX 8 personer/helg

Kursen kommer vara i fina Södra Sunderbyn ute på Grundet med tältkåta och inne hos mig beroende på väder och årstid. Vi sammanstrålar inne hos mig eller i inglasade verandan och går sen ner några hundra meter för att arbeta ute nära moder jord med elden och vattnet runt oss. 

Tider Fredag 16-21 Lördag och Söndag 10-17

Boende Närmaste boende är Sunder folkhögskola www.sunderbyfolkhogskola.com 

Du kan använda detta år som ett grundår för att gå vidare till Schamansk medicinkvinna där du får fördjupa dig i healingtekniker och ceremonier med fokus på att arbeta med egna klienter. Det är också fyra helger under ett år som det är på plats med träning och ceremoniellt arbete.